Η Εταιρεία


Η εταιρία συστάθηκε το 2013 από τους Αφεντία Καραδήμου, Αρχιτέκτονα Μηχανικό Α.Π.Θ.  και Κίμωνα Κοφοδήμο, Μηχανολόγο Μηχανικό Α.Π.Θ.

Σκοπός και αντικείμενο της εταιρίας είναι ο σχεδιασμός και η κατασκευή νέων καινοτόμων κτιρίων που καλύπτουν τις σύγχρονες και άμεσα μελλοντικές ανάγκες των χρηστών καθώς επίσης και η εφαρμογή των νέων υλικών και τεχνολογιών για τον εκσυγχρονισμό υφιστάμενων κτισμάτων.

Βασικό ζητούμενο είναι η εφαρμογή των αρχών του βιοκλιματικού σχεδιασμού με χρήση συστημάτων που εκμεταλλεύονται ανανεώσιμες πηγές ενέργειας  καθώς και την μικρότερη δυνατή κατανάλωση συμβατικών μορφών ενέργειας, ειδικά σήμερα που η παραγωγή κτιρίων φιλικών και κυρίως οικονομικών προ τους χρήστες αποτελεί επιτακτική ανάγκη.

 ΚΙΜΩΝ ΚΟΦΟΔΗΜΟΣ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα.

Στη συνέχεια φοίτησε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης όπου πήρε το δίπλωμα του Μηχανολόγου Μηχανικού. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Λονδίνο στο πανεπιστήμιο του Brunel όπου και πήρε μεταπτυχιακό στην Οργάνωση και Διοίκηση Τεχνικών Έργων.

Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα το 2010 εργάστηκε ως υπεύθυνος μηχανικός και μηχανικός ασφαλείας σε μεγάλες βιομηχανικές μονάδες της Λάρισας όπως η  TERRA S.A. VIOKERAL και Παπαγεωργίου Food Service (PFS).

Σήμερα εργάζεται ως τεχνικός διευθυντής στην INTERCOMM FOODS.

Παράλληλα είναι συνέταιρος από το 2013 στην Τεχνική Εταιρία  ‘2K  DESIGN LAB’ ως υπεύθυνος για την εκπόνηση ηλεκτρομηχανολογικών μελετών ιδιωτικών έργων.

 ΑΦΕΝΤΙΑ ΚΑΡΑΔΗΜΟΥ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα. Στη συνέχεια φοίτησε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης όπου πήρε το δίπλωμα του Αρχιτέκτονα Μηχανικού.

Από το 2003 εως το 2006 εργάστηκε σε αρχιτεκτονικό γραφείο της Θεσσαλονίκης στην εκπόνηση αρχιτεκτονικών μελετών και επίβλεψη έργων όπως εξοχικές κατοικίες, ξενοδοχειακές μονάδες και καταστήματα καφέ και εστίασης.

Από το 2006 εως το 2010 επέστρεψε στη Λάρισα όπου και εργάστηκε σε τεχνικές εταιρίες της πόλης ως υπεύθυνη στην εκπόνηση αρχιτεκτονικών μελετών, έκδοση οικοδομικών αδειών καθώς επίσης στην επίβλεψη και οργάνωση τεχνικών έργων. Από το 2010 ιδιωτεύει ως Αρχιτέκτων Μηχανικός.

Από το 2013 μέχρι σήμερα είναι συνέταιρος στην  Τεχνική Εταιρία “2K  DESIGN LAB” ως υπεύθυνη για την εκπόνηση αρχιτεκτονικών μελετών, έκδοση οικοδομικών αδειών, επίβλεψη και οργάνωση τεχνικών έργων, ενεργειακές επιθεωρήσεις και ρυθμίσεις αυθαιρέτων.

mpanagadminΗ Εταιρεία